Menu

Sponsoring

Als maatschappelijk betrokken bedrijf dat midden in de samenleving staat ondersteunen wij diverse activiteiten op zowel maatschappelijk als sportief gebied, regionaal en nationaal. We doen dit omdat we betrokken zijn en het belangrijk vinden mogelijkheden en kansen te ondersteunen en te creëren.

Goede doelen

Bij BTC Teleconsult nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus en we dragen daarom op een geheel eigen manier diverse goede doelen een warm hart toe. Zo zamelen we bijvoorbeeld alle oude en defecte telefoontoestellen in, omdat die geheel of gedeeltelijk hergebruikt kunnen worden.
De opbrengst van deze inzameling doneren we aan Dream4Kids.

Dream4Kids

Ieder jaar draagt BTC Teleconsult een goed doel een warm hart toe. 2015 is uitgeroepen tot het jaar van Dream4Kids.

Met man en macht zetten de vrijwilligers van Dream4Kids zich in om de dromen waar te maken van kinderen van 6 t/m 12 jaar, die een traumatische ervaring achter de rug hebben. Een ervaring die te maken kan hebben met het overlijden van een ouder, een broertje of zusje, mishandeling of zelfs misbruik. Gebeurtenissen die inbreuk maken op een tot dan toe onbekommerde jeugd.

Wij willen daar graag bij helpen en gaan er daarom alles aan doen om die dromen uit te laten komen. Dit doen wij door middel van diverse acties.

Meer informatie over de actie voor Dream4Kids

Oxfam Novib

Oxfam Novib zet zich in voor mensen die leven in armoede in ontwikkelingslanden. Lenen bij een bank is voor arme mensen vaak niet mogelijk. Dankzij hun microfinancieringsprogramma krijgen ondernemende mensen daar een klein krediet. En daarmee krijgen ze de kans een eigen bedrijfje en een zelfstandig bestaan op te bouwen. Zo kunnen mensen zelf bouwen aan hun eigen toekomst én dat van hun land. Voor je zelf kunnen zorgen is essentieel voor het opbouwen van een zelfstandig bestaan. En het draagt bovendien bij aan de duurzame economische ontwikkeling van een land.

De jaren 2013 en 2014 stonden voor BTC Teleconsult in het teken van Oxfam Novib. Naast de maandelijkse bijdrage, organiseerde wij meer acties om een bijdrage te leveren.

Meer informatie over de actie voor Oxfam Novib

SOS Kinderdorpen

SOS Kinderdorpen is een niet-overheidsgebonden kinderhulporganisatie die een toekomst bouwt voor wees- en verlaten kinderen over de hele wereld. SOS Kinderdorpen geeft momenteel ruim 80.000 kinderen een liefdevol thuis in een gezinshuis in één van haar kinderdorpen.

BTC Teleconsult heeft in 2012 € 2.520,- gedoneert aan SOS Kinderdorpen d.m.v. het inzamelen van oude en defecte toestellen.

Bezoek de website van SOS Kinderdorpen

Team Challenge 4 Femme

Team Challenge 4 Femme reed op 2 en 3 juni de HomeRide 2012 voor het huis Sophia Rotterdam en voor het Ronald McDonald Kinderfonds. HomeRide is een sponsor-wielertocht langs zes Ronald McDonald Huizen en twee Ronald McDonald Vakantielocaties. In zeven etappes fietst men 500 kilometer van Groningen naar Maastricht voor zieke kinderen en hun ouders.

Bezoek de website van Team Challenge 4 Femme

Stichting AAP

2011 stond in teken van Stichting AAP. De opbrengst van ingezamelde printercartridges werd gedoneerd aan Stichting AAP. Stichting AAP is een Europees opvangcentrum voor uitheemse dieren, afkomstig van de illegale handel, proefdierlaboratoria, circussen, louche dierentuinen of rechtstreeks van particulieren.

Bezoek de website van Stichting AAP

Rotary Almere

Rotary Almere zet zich in voor clubdoelen uit de Almeerse samenleving. Rotary Almere is een onderdeel van het wereldwijde netwerk van professionals die zich tot doel hebben gesteld in clubverband mens en maatschappij te dienen.

Bezoek de website van Rotary Almere

Sponsoring

BTC Teleconsult heeft sponsorovereenkomsten met diverse sportclubs. Want net als in de sport proberen wij door teamwork en inzet steeds meer te bereiken. Winnen alleen is namelijk niet genoeg, we leggen de lat steeds weer hoger en we gaan allemaal steeds voor de beste prestaties! En, niet te vergeten, we vinden sport gewoonweg ontzettend leuk.

De objectieve zakenpartner in telecommunicatie
Algemene voorwaarden